Una pastisseria de Barcelona és la guanyadora del premi al millor croissant de mantega de l’Estat. Es tracta de la pastisseria Canal, situada al número 566 del carrer Muntaner i al número 15 del carrer Calvet, i que ja havia guanyat el certamen en dues ocasions anteriors.
La proposta de croissant de mantega dels rebosters de la pastisseria Canal s’ha endut la màxima puntuació en els diferents aspectes valorats pels experts i membres del tribunal, que són el gust, l’alveolat, el fullat, el color, el format i l’acabat. El concurs, que l’organitza el Gremi de Pastisseria de Barcelona, va valorar les propostes de 54 participants; el tribunal, finalment, va decantar-se per la pastisseria Canal, que rebrà un premi de 1.000 euros, a més del prestigiós reconeixement.
La pastisseria familiar havia guanyat anteriorment el concurs, concretament en les edicions de l’any 2016 i 2019. Aquesta és, doncs, la tercera vegada que els professionals del sector reconeixen els seus croissants de mantega com els millors de Catalunya i d’Espanya.