La Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha celebrat les “bones xifres” d’ocupació registrades durant el pont de la Puríssima. El sector ha fregat el 100% en els primers dies festius mentre que la resta de dies l’ocupació s’ha xifrat en un 40%.
Pel que fa a la restauració, el sector ha destacat que han fet ple en els serveis dels migdies, però, en canvi, les nits han estat “més fluixes”. En relació amb les festes de Nadal, preveuen una bona ocupació, tot i que indiquen que es manté el degoteig d’anul·lacions i de reserves d’última hora arran de la variant òmnicron.
“La restauració regula i és segura, és el moment de gaudir amb responsabilitat de les vacances”, ha afirmat el seu president Francesc Pintado.
A banda, els empresaris han explicat que la implantació del passaport covid ha causat algunes complicacions als establiments associats, ja que en algunes ocasions els clients s’han negat a mostrar-lo. Tot i això, des de l’AEHT han reiterat el seu suport a la mesura per evitar noves restriccions.
“Demanem cooperació i responsabilitat col·lectiva, tant al personal com als clients. De mesures com aquesta en depenen tots els restaurants que per fi poden treballar amb normalitat, tornar el deute pendent i seguir amb els seus negocis”, ha manifestat Pintado.