Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Xavier Godàs troba “discutible” que Junqueras no sabés res de l’estructura B: “El lideratge vol dir responsabilitat”

El candidat de Nova Esquerra Nacional constata que el procés ha acabat i que els lideratges "no poden ser els mateixos"

|

- Publicitat -

El candidat de Nova Esquerra Nacional a presidir ERC, Xavier Godàs, troba “discutible” que Oriol Junqueras no sabés res de l’estructura B quan liderava el partit. En una entrevista a Ser Catalunya, aquest dimecres, Godàs ha afegit que cal mantenir un “to de respecte” durant la campanya interna de cara al congrés del 30 de novembre. Després de la presentació de la candidatura de Junqueras, el cap de setmana passat, Godàs ha reiterat que no es poden formular “crítiques a l’engròs” que no tenen “justificació prou raonada”. Així mateix, el candidat a presidir ERC ha constatat que el procés sobiranista ha acabat, i que els lideratges “no poden ser els mateixos”.

Publicitat

“Em sembla discutible que algú que liderava un partit pugui dir ara que no sabia res, el lideratge vol dir responsabilitat”, ha subratllat Godàs sobre si Junqueras tenia o no coneixement de l’estructura B del partit, mentre ell presidia Esquerra.

En aquesta línia, el candidat de Nova Esquerra Nacional ha asseverat que no hi haurà campanyes que facin avergonyir la militància si ell presideix ERC: “No passarà mai més”. Preguntat per si creu que hi haurà estructura B si Junqueras guanya el congrés, Godàs ha recordat que quan era president ja “va passar”.

Et pot interessar  Alamany deixa la decisió sobre entrar al govern de Collboni per després del congrés d'ERC
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut