Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

Vuit entitats independentistes signen el ‘Manifest per l’abstenció’ de cara al 23-J

L'escrit demana “una abstenció i boicot actiu” en les eleccions espanyoles del pròxim 23 de juliol

|

- Publicitat -

Vuit entitats vinculades al moviment independentista —Ara o mai, CADCI, Catalunya Diu Prou, Catalunya Acció, Fundació Catalunya Estat, Acció Republicana Exterior, el Centre Català de Negocis i l’Equip d’Advocats Independents— han signat un document per fer una crida a l’abstenció, segons ha avançat El Món.

Publicitat

Titulat ‘Manifest per l’abstenció’, l’escrit demana “una abstenció i boicot actiu” en les eleccions espanyoles del pròxim 23 de juliol. El manifest es desmarca de la crida que estan fent els partits independentistes i demana no votar a cap comicis “que no siguin d’obediència a la sobirania nacional catalana”.

“A Madrid no hi hem d’enviar mai més diputats catalans, sinó la nostra abstenció militant per la nació”, reivindiquen. També carreguen durament contra la deriva dels líders polítics catalans, a qui acusen de col·laborar amb la repressió espanyola i de trencar la unitat política.

En la mateixa línia, la Plataforma Antirepressiva de Barcelona ha publicat un document sota el títol ‘Buidem les seves urnes, omplim els nostres carrers!’ aposant també per l’abstencionisme.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut