Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Vox proposa la suspensió del Govern per tornar “els drets legítims de tots els catalans”

|

- Publicitat -

Els ultradretans tornen a demostrar la seva pobra argumentació política, que tan sols es basa en afirmacions populistes i victimistes. També mostren que no tenen a la seva disposició un diccionari, o que no coneixen el significat de “legítim”.

Publicitat

Ignacio Garriga, en declaracions al Parlament, ha defensat que segons el seu parer, “s’ha de suspendre l’autonomia, desallotjar el Govern i fer complir la llei”. No obstant això, ha afirmat que s’ha de fer “amb urgència” per retornar els drets “legítims de tots els catalans”.

Cal recordar que Vox no disposa de força política suficient per oposar-se al Govern, i que de fet hi ha una àmplia part de l’hemicicle que s’oposa a la seva línia política.

Garriga torna a quedar fora de lloc en proposar canviar les regles del joc democràtic, per imposar-se. Així doncs ataca a drets i llibertats, com la d’escollir democràticament els representants polítics i ho fa des d’un victimisme ridícul.

El partit torna a quedar en evidència, ja que defensa que cal prohibir i “fer complir la llei” per legitimitat, però no diu que, precisament a qui es vol oposar representa la majoria parlamentària.

Et pot interessar  PSC, Junts, ERC, Comuns i CUP reediten el "cordó sanitari" per "aïllar" Vox i Aliança Catalana al Parlament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut