Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

VÍDEO | Vandalitzen la seu d’ERC a Santa Coloma de Gramenet

El partit ha informat que ja ha interposat una denúncia contra aquests lamentables fets

|

- Publicitat -

El Casal Republicà Alcalde Boada, el local que serveix com la seu d’Esquerra Republicana de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha estat vandalitzada durant la nit d’aquest dissabte, 20 de maig, segons han denunciat els membres de la formació aquest matí a través de Twitter. Els panys de la persiana que protegeixen la façana del local han estat danyats amb una pasta que s’incrusta i que impedeix que s’obrin, de manera que ningú ha pogut accedir a l’interior del local. Arreglar aquest acte vandàlic també té un cost econòmic que el partit ha d’assumir.

Publicitat

L’acte, l’autoria del qual es desconeix, ha tingut lloc en plena campanya electoral, a dues setmanes que tinguin lloc les eleccions municipals del 28 de maig. Tot u que no hi ha sospitosos, el regidor d’ERC al municipi Sam Nuñez ha informat que el partit ja ha interposat una denúncia i que han localitzat una empremta dactilar a la pasta que impedia l’obertura dels cadenats.

El partit ha rebut el suport i l’escalf a les xarxes per part d’altres grups municipals d’ERC, així com de diferents grups dels comuns. Els usuaris de les xarxes han lamentat els fets i han apuntat la “casualitat” que suposa que s’hagin produït en plena campanya electoral, al·legant que certes persones no volen que els republicans promocionin el seu projecte de ciutat. A Santa Coloma, el candidat republicà a l’alcaldia és el diputat del Congrés i portaveu Gabriel Rufián, que enguany amenaça de fer perdre la majoria absoluta que fins ara ha tingut el PSC.

Et pot interessar  ERC demana a Rull un debat en l'acte equivalent davant la "irresponsabilitat" que ningú es presenti a la investidura
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut