Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] Un eurodiputat tronat de Vox es connecta a una sessió des d’un restaurant i entre ampolles d’alcohol

|

- Publicitat -

Hermann Tertsch ha tornat a demostrar el circ que suposa formar part d’un partit feixista com Vox, que només pretén combatre l’independentisme i fer soroll per escampar el feixisme i l’odi arreu. L’últim numeret ha estat a la sessió de la comissió de Peticions sobre la immersió lingüística a Catalunya, en la qual Tertsch ha intervingut telemàticament des d’un restaurant, amb signes de cansament i entre ampolles de begudes alcohòliques.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, durant la seva intervenció, on s’ha limitat a dir que a Catalunya adoctrina els alumnes de l’escola en català, se sentien sorolls de forquilles, de comensals de restaurants queixant-se del soroll i fins i tot se sentia gent que demanava que anés a un altre lloc. El resultat? Que la intervenció es va viralitzar a la xarxa social, i Tertsch s’ha afanyat a desmentir que estigués menjant des del restaurant on es va connectar amb una excusa barata.

Et pot interessar  Vox fica cullerada i demana que no s’amnistiï als investigats pel Tsunami o que l’AN presenti una prejudicial al TJUE
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut