Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] Un diputat de Bildu al·lucina amb les bones maneres de la policia espanyola amb l’extrema dreta

|

- Publicitat -

Ahir al vespre, centenars de persones es van concentrar a la Puerta del Sol de Madrid i els carrers propers al Congreso en solidaritat amb el poble català per la repressió viscuda (tant per la ciutadania com pels líders polítics i socials) arran del referèndum de l’1 d’octubre del 2017. Una manifestació pacífica que va ser boicotejada amb agressions de grups feixistes, que es passejaven per la capital espanyola amb total impunitat.

Publicitat

De fet, ahir va haver-hi càrregues duríssimes i indiscriminades (incloent-hi cops de porra al cap i persecució de manifestants en actitud totalment pacífica i, fins i tot, que fugien) de la policia espanyola, però va ser contra els participants en la manifestació en solidaritat amb Catalunya  i els antifeixistes que els volien protegir dels atacs de la ultradreta. Una situació que es contraposa amb les bones maneres -com ha destacat el diputat d’EHBildu, Oskar Matute- de la policia espanyola a l’hora de controlar l’extrema dreta. A continuació, dos vídeos per a comparar:

Quatre detinguts al voltant del Congrés dels Diputats 

Els aldarulls al voltant del Congrés dels Diputats de dimecres a la nit, posteriors a la concentració contra la sentència de l’1-O a la Puerta del Sol de Madrid, van acabar amb quatre detinguts, un d’ells menor d’edat, segons fonts de la Policia Nacional. A primera hora de dijous encara estaven detinguts a comissaria i se’ls acusa de desordres públics, atemptat i lesions.

Et pot interessar  Collboni i Almeida es reuneixen per a exhibir "normalitat institucional" i reclamar més competències i finançament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut