Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] Un cartell dels comuns mal enganxat fa una mala passada a Albiach

|

- Publicitat -

La televisió en directe té riscos, més dels que pot semblar en primera instància, però cada dia es veuen pífies i coses que no estaven al guió dels programes o telenotícies. Aquest divendres, una desafortunada coincidència ha fet una mala passada a la candidata d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, durant una entrevista al canal 24h de TVE.

Publicitat

En una intervenció durant una connexió des d’un espai on el grup morat havia penjat un cartell amb el nom del partit en unes fustes, Albiach parlava de les enquestes sobre les eleccions del 14-F, assegurant que aquestes marquen “una tendència a la consolidació i a l’alça”. Ha estat en aquest moment quan el cartell de darrere la candidata ha decidit caure a terra de la manera més sorollosa possible. La mateixa Albiach ha tret ferro a l’incident en una piulada on assegurava que “no demanar diners als bancs et regala moments així” , però això no l’ha salvat d’una bona colla de comentaris d’usuaris que n’han fet broma amb comentaris com “no saben ni enganxar un cartell”, o “el festival de l’humor al qual ja ens tens avesats”.

Et pot interessar  Albiach diu que ara "els números no donen" però insisteix que no hi ha alternativa a un govern de PSC, ERC i Comuns
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut