Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] Ridícul estrepitós de Carrizosa al Parlament: Demana la paraula i no sap per quin article

|

- Publicitat -

Ciudadanos ha tornat a firmar un ridícul espantós en ple debat al Parlament de Catalunya. Aquest cop, ha estat el mateix Carlos Carrizosa qui s’ha aixecat per demanar la paraula “per una qüestió d’ordre”, a la qual cosa la presidenta Laura Borràs li ha recordat que “no existeixen les qüestions d’ordre, sinó els articles del Parlament”, i li ha demanat el nombre de l’article al qual vol apel·lar. Sorprenentment, i tenint en compte que Carrizosa té un Gabinet d’Advocats, no ha sabut dir de quin article es tractava, i ha tirat de rebequeria clàssica dels del grup taronja per insistir que la seva intervenció és “per una qüestió d’ordre”, i finalment demanant per l’article 39, el qual no apel·la al que volia Carrizosa, firmant un nou numeret a la Cambra Catalana.

Publicitat

Amb tot, Borràs ha tornat a mostrar la seva autoritat com a presidenta del Parlament, i li ha apagat el micròfon a Carrizosa, confirmant-li que “no hi ha qüestions d’ordre”: Com que no sap per quin article és, no té la paraula. Passem a la següent pregunta, ha reblat.

Vox també ha sortit escaldat per passar-se d’incendiaris

El grup d’extrema dreta liderat per Ignacio Garriga també ha volgut muntar un circ pocs moments abans que el diputat de Ciudadanos, i Garriga ha titllat de “lladre” el president Aragonès, així com acusar directament Puigneró de “malversar fons públics”. Borràs li ha demanat que retiri les seves paraules i que ho rectifiqui. Davant la negativa del de Vox, la presidenta l’ha advertit que el pròxim cop el cridarà a l’ordre.


 

Et pot interessar  Rull diu que defensarà la inviolabilitat del Parlament en cas d’un intent de detenció de Puigdemont a la cambra
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut