Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

[Vídeo] Pesarrodona i Fredi Bentanachs assisteixen al tall de la Meridiana: “Va ser el poble qui va anar a buscar les urnes!”

|

- Publicitat -

Dues personalitats de l’independentisme del carrer han visitat aquest dilluns el moviment Meridiana Resisteix, que segueix tallant la Meridiana per protestar contra l’estat repressor i l’alliberament dels presos polítics des de fa mesos. Han estat l’exmilitant d’ERC Jordi Pesarrodona, represaliat per haver-se posat un nas de pallasso al costat d’un Guàrdia Civil, i l’activista Fredi Bentanachs, un dels fundadors de Terra Lliure que en les últimes eleccions va donar suport a la candidatura de Laura Borràs.

Publicitat

En una intervenció dels activistes, Bentanachs ha recordat que el referèndum de l’1-O “va ser legal” i defensa el gran paper que va tenir el poble català, que va pagar de la seva butxaca les urnes: “No preguntàvem l’afiliació política del que teníem el costat, senzillament portàvem urnes, paperetes i defensàvem les escoles mentre votàvem”.

Per la seva banda, Jordi Pesarrodona ha recordat els represaliats de l’independentisme, entre ells l’exconseller Miquel Buch, del qual ha recordat que mentre va ser conseller “no va arribar ni una sola multa a Meridiana Resisteix”.

Et pot interessar  El jutjat amnistia els quatre encausats pel tall a les vies de l'AVE a Girona del primer aniversari de l'1-O
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut