Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

[Vídeo] Numeret polèmic del xenòfob Manuel Valls a França: “Hem de suspendre els casaments amb immigrants”

|

- Publicitat -

Manuel Valls, el polític que els últims anys ha estat xuclant del pot polític on l’han deixat, aposta per prohibir el reagrupament familiar i els matrimonis amb persones sense papers per posar fi a la immigració irregular a França. Després de deixar l’acte de regidor a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls ha tornat a l’activitat pública a França on no descarta tornar a fer carrera política, i ho fa amb declaracions que fins i tot han estat aplaudides per l’extrema dreta. En una entrevista al mitjà francès Europe 1, Valls ha expressat directament que per resoldre certes situacions a França, s’ha de portar els “immigrants irregulars a la frontera”, i que el més important de tot és que “s’han de suspendre els casaments, ja que ara mateix són la principal font d’immigració i de constitució de guetos”.

Publicitat


La bogeria de Valls ha donat la volta a la xarxa, i no ha passat desapercebut pel president Puigdemont, que ha recordat que gràcies al xenòfob excandidat per Ciudadanos, Ada Colau va aconseguir els vots per ser alcaldessa de la ciutat de Barcelona. “Quan era primer ministre francès ja era el xenòfob que és ara”, ha etzibat, recordant que “els comuns van rebre el seu vot per perjudicar l’independentisme, que és l’obsessió malaltissa dels de la catifa, els diners i el diari”.

Et pot interessar  Puigdemont defensa que va fugir pels "costos enormes" i diu que estava "preparat": "Mai no he volgut entregar-me"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut