Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

VÍDEO | Montañola veu molt “radical” la proposta de Junts pel 23-J i acusa Nogueras de fer una política “filocupaire”

El cap de llista d'Espai CiU carrega contra el "xou" de la portaveu de Junts al Congrés: "M'assemblo a Nogueras com un ou a una castanya"

|

- Publicitat -

El cap de llista d’Espai CiU, Roger Montañola, ha carregat amb contundència contra les exigències d’un sector de Junts que ha qüestionat que el PDeCAT es presenti de manera separada a les eleccions del 23-J.

Publicitat

En una entrevista a RTVE, Montañola ha qualificat la proposta electoral de Junts per Catalunya de “molt radical” i s’ha mostrat sorprès pel fet que Artur Mas i Xavier Trias hagin demanat al PDeCAT que no es presenti a les estatals. “Devem estar fent alguna cosa de forat si ha de sortir Mas i Trias a fer això. Quan les coses es fan d’una manera tranquil·la hi som“, ha avisat.

Igualment, s’ha diferenciat de la manera de fer de la cap de llista de Junts al Congrés, Míriam Nogueras. “M’assemblo a Nogueras com un ou a una castanya”, ha etzibat. Segons Montañola, que es defineix com a ‘Pujolista‘, hi ha molta gent que se sent “orfe” i que discrepa del tarannà de Nogueras. En aquest sentit, l’acusa de fer una política “filocupaire” amb “molt de xou i poca cosa pràctica”.

“És una falta de respecte als ciutadans dir que no parlarem amb ningú, és la nostra obligació. Hi ha dos escenaris: que Sánchez pugui revalidar la presidència o que Feijóo tingui possibilitats d’accedir-hi. Seria un tret al peu dir que estem molt enfadats i que no en parlarem. Volen els nostres vots? Que passin per caixa”, ha defensat. En aquest sentit, ha dit que veu possible un pacte del Majestic entre Espai CiU i PP per aconseguir millores per a Catalunya.

 

Et pot interessar  Junts rebutja la reforma de la llei d'estrangeria plantejada pel PSOE

 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut