Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

VÍDEO | Jordi Sànchez posa damunt la taula la victòria socialista “si l’independentisme continua amb les actituds actuals”

|

- Publicitat -

La crisi de Govern pot tenir conseqüències tangibles a curt termini, i així ho expressa l’exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez: “El PSC tornarà a guanyar les eleccions i probablement amb més distància si l’independentisme continua amb les actituds actuals”.

Publicitat

Sànchez admet que la qüestió de confiança plantejada per Junts va “sobtar” perquè es tracta d’una “proposta políticament forta” però ha evitat parlar de deslleialtat, tot plegat en una entrevista a ‘Ràdio 4 i La2’: “Em genera preocupació que potser portem massa temps creuant línies vermelles que fa que aquestes actituds acabin provocant situacions irreversibles”, ha dit. Sànchez veu possible refer la situació perquè, segons ha dit, és qüestió d’actituds. “Si hi ha voluntat es troben els camins”, ha conclòs.

Et pot interessar  Junts vota en contra de la senda fiscal i avisa Sánchez que "no pot comptar" amb els seus vots pels pressupostos
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut