Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 16 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 16 de agost del 2024

[Vídeo] Jordi Graupera fulmina els arguments a favor d’imposar un percentatge de castellà

|

- Publicitat -

Jordi Graupera ha desmuntat el relat dels qui defensen la sentència del TSJC que estableix un 25% de matèria en castellà a les aules catalanes. El periodista també ha comentat la polèmica per les suposades amenaces a la família espanyolista que va reclamar més hores en llengua castellana a l’escola Turó del Drac. En aquesta línia, ha exposat que tant la justícia com els partits que van de “defensors” fan parts i quarts i ignoren els habituals casos de catalanofòbia.

Publicitat

“Hi ha infants i adolescents que són insultats per catalufos“, ha assegurat al programa Planta Baixa de TV3. Així mateix, assegura que ignorar el conflicte no ens ha portat enlloc i adverteix que el 25% només és una mesura cautelar, però que podria acabar imposant-se un 50%.

“Als països normals, són els parlaments els que decideixen els sistemes educatius i no una denúncia a través d’un jutjat, perquè aquest actua amb lògica de tants per cents”, ha reflexionat. Graupera s’ha mostrat escèptic davant els percentatges, que considera que no tenen sentit en pedagogia i creu que només evidencien “la voluntat d’anar acorralant la gent fins que es rendeixi”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut