Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

[Vídeo] Joe Biden es queda clapat en plena conferència de la COP26 a Glasgow

|

- Publicitat -

La trobada de líders mundials a Glasgow amb motiu de la cimera del clima està deixant grans moments i anècdotes més enllà dels discursos que hagin pogut fer el secretari general de les Nacions Unides, el primer ministre britànic o el president dels Estats Units. Precisament, Joe Biden ha protagonitzat un moment divertit i fins i tot polèmic que fa pensar fins a quin punt tots aquests líders consideren important aquesta conferència de la COP26.

Publicitat

Les càmeres no perdonen i la xarxa encara menys, i és per això que el moment de la conferència on s’ha caçat Joe Biden fent una petita becaina ha fet la volta al món ràpidament. Durant uns segons, el president dels EUA es va adormir mentre estava assegut de braços plegats. Per evitar el possible ridícul, el vídeo que s’ha fet viral també mostra com un dels seus ajudants el desperta dissimuladament. El mateix president ja va protagonitzar polèmica arribant a la cimera amb una comitiva de més de 80 vehicles, quan l’objectiu de la trobada és conscienciar per reduir l’emissió de gasos.

Et pot interessar  Biden anuncia que no es presentarà a la reelecció contra Trump i aposta per Kamala Harris com a candidata
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut