Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] El ministre espanyol de Cultura “més progressista” defensa la tauromàquia

|

- Publicitat -

El Gobierno espanyol no para de demostrar que de “progressista” en té ben poca cosa. Aquest dimecres, les declaracions del representant espanyol de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, han estat molt criticades per blanquejar la tauromàquia i englobar-la dins d’un patrimoni Cultural que “s’ha de protegir”, entenent-se de les seves paraules la defensa de l’activitat que maltracta els toros.

Publicitat

En un vídeo facilitat pel diari PúblicoUribes vol distingir el deure de protecció i tractament dels animals de la tauromàquia, ja que té “altres dimensions”. Assegura, a més, que no distingir aquests dos conceptes “ens portaria a un raonament simplista o reduccionista, i a decisions poc adequades”. Amb tot, el ministre assegura que com a responsable de Cultura, i amb el benentès que la tauromàquia forma part dels seus continguts com a patrimoni cultural immaterial, “és la meva obligació protegir-la i preservar-la”, sempre insistint en la diferència que hi ha entre aquest fet i “la defensa del dret dels animals”.

Et pot interessar  Les colles recuperen el 2023 la vitalitat prepandèmica: 10.600 castells plantats i un 99% descarregats
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut