Edició 2228

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de setembre del 2024
Edició 2228

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de setembre del 2024

[Vídeo] El fins ara regidor d’ERC a Girona Martí Terés s’incorpora a la candidatura de JxCat que encapçala Marta Madrenas

A través d'un vídeo a les xarxes anuncia que li fa "molta il•lusió" sumar-se a "un equip transversal, progressista i obert"

|

- Publicitat -

El fins ara regidor d’ERC-MES a Girona Martí Terés s’incorporarà a la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Terés, que aquest dilluns mateix ha renunciat a l’acta, i ja no ha assistit al ple municipal, formarà part de la llista que encapçala l’actual alcaldessa, Marta Madrenas.

Publicitat

En un vídeo que JxCat ha penjat a xarxes, Terés anuncia que li fa “molta il·lusió” sumar-se a un “equip transversal, progressista i obert” per poder “seguir treballant per la ciutat”. Martí Terés, que va entrar a l’Ajuntament el 2015, ja s’havia mostrat crític amb el partit després que ERC decidís no tornar a apostar per Maria Mercè Roca com a cap de llista per a aquestes municipals.

Els tres regidors d’ERC-MES i la de la CUP Laia Pèlach, amb la cadira buida que fins ara ocupava Martí Terés, al ple municipal d’aquest 11 de març del 2019 (Horitzontal)
Et pot interessar  Els Bombers reben prop de noranta avisos pel temporal
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut