Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Vehí al PSOE: “Mentre milers de joves protesten als carrers vostès fan un homenatge al 23-F”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP Mireia Vehí ha acusat aquest dimecres el PSOE de ser “part del problema” que afecta els joves, víctimes d’una precarietat redoblada per la pandèmia. “Mentre milers de joves protesten als carrers perquè hi ha cantants a l’exili i a la presó per criticar la monarquia, vostès fan un homenatge al 23-F que és un dels mites fonamentals de la democràcia espanyola: cop d’estat i homenatge a un rei fugat per corrupció”.

Publicitat

Tot plegat, segons Vehí, demostra que “el PSOE forma part del problema, no de la solució, perquè fins i tot amb una pandèmia no han modificat elements substancials que canviarien la vida de la gent”.

En aquest sentit ha advertit que Vox ha pujat a les eleccions del 14-F, fet que demostra que “l’unionisme cada vegada es radicalitza més”. “Vostès sabran perquè quan l’extrema dreta critica els drets dels catalans no responen amb més drets, posin les urnes que la població catalana ha demanat el referèndum un cop més”.

Vehí també s’ha dirigit a ERC i JxCat, immersos en les negociacions per a la conformació de govern a Catalunya. “Compartim l’anàlisi, però vostès han estat al govern tres anys, i cal obrir un nou cicle amb sinceritat i canvis estructurals”.

 

Et pot interessar  Sánchez centra el seu paquet de regeneració democràtica en mesures per la transparència de l'administració i els mitjans
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut