Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Una activista denuncia 4 simpatitzants de Vox per lesionar-la i insultar-la durant un míting

|

- Publicitat -

Una activista del districte de Nou Barris de Barcelona ha denunciat a quatre simpatitzants de Vox per pressumptes lesions i delicte d’odi al agredir-la durant un míting de formació a la campanya pel 14-F.

Publicitat

En roda de premsa després de declarar com a acusació particular davant el jutge instructor, la denunciant, Vicky, ha explicat que l’1 de febrer va ser agredida per deu homes a la rambla del Carmel després d’acostar-se a l’acte electoral.

Em van retorçar els braços i em van cridar insults com ‘puta’, ‘zorra‘, ‘roja de mierda‘”, i ha explicat que anava sola i creu que un simpatitzant de Vox la va reconèixer per la seva activitat en moviments socials, per l’habitatge i feministes del barri.

La seva advocada, Júlia Humet, ha explicat que la Fiscalia de delictes d’odi s’ha personat a la causa i que la mateixa denunciant va entregar als Mossos d’Esquadra gravacions de la jornada que havia recopilat, amb les que s’ha identificat a quatre dels deu sospitosos.

Humet ha explicat que la instrucció es troba encara en fase inicial i no s’han concretat imputacions, que previsiblement seran per lesions i delicte d’odi.

En la roda de premsa també ha participat l’activista d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i Solidaritat Perifèrica Marina Morante, que dona suport i assessora la denunciant, i ha cridat a la “unitat enfront de les agressions feixistes i el seu discurs”.

Et pot interessar  PSC, Junts, ERC, Comuns i CUP reediten el "cordó sanitari" per "aïllar" Vox i Aliança Catalana al Parlament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut