Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

TV3 torna a convidar l’unionisme més radical al programa “Faqs”

|

- Publicitat -

El programa “Preguntes Freqüents” insisteix a donar veu a personatges que odien Catalunya. És el cas d’Anna Grau, la polèmica periodista que recentment ha estat anunciada com a número 2 a les llistes de Ciudadanos per les eleccions del 14-F, i que aquest dissabte ha tingut una estona per intentar argumentar les seves barbaritats en directe per televisió.

Publicitat

Grau es mostra convençuda que la llibertat de premsa està “amenaçada a Catalunya”, i mentre s’esplaiava sense pràcticament cap interrupció de la presentadora, anava crispant més la periodista Pilar Rahola, present també al programa, posant-la d’exemple: “Si tu no estàs d’acord amb el que pensa la Pilar Rahola, ja has begut oli”, ha dit. Tot per acabar justificant la seva entrada a la política amb el partit taronja: “Ciudadanos és la víctima. És un dels partits més vilipendiats”.

I per descomptat, no ha faltat el missatge clar cap al judici del procés: “La millor manera de no judicialitzar un problema o un conflicte polític és no incomplir les lleis”. Tot plegat, en una carta de presentació d’una probable diputada electa que promet fer molt soroll al Parlament de Catalunya.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut