Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Turull demana a Rovira que es disculpi per “l’estructura B”: “Les accions bàsicament es concentren en Junts”

Reclama que "s'aclareixi i s'arribi fins al final" de la qüestió abans de valorar emprendre mesures legals contra els republicans

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha demanat a la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que es disculpi amb la seva formació per “l’estructura B” del partit dels republicans, de la qual se n’han sabut més detalls, com ara que va estar activa fins a les eleccions del 12-M, o que moltes de les accions a les xarxes estaven centrades a difamar Junts i el seu entorn. Turull, que no ha tancat la porta a emprendre mesures legals contra ERC per aquesta qüestió, ha reclamat que “s’aclareixi i s’arribi fins al final”. 

Publicitat

Vas repassant les accions i bàsicament es concentren en Junts“, ha expressat Turull el matí d’aquest dimarts en una entrevista a RTVE. Sobre emprendre accions legals contra el partit, el dirigent de Junts ha manifestat que “demanem que s’aclareixi i s’arribi fins al final d’això. Després, en tot cas, veurem. El primer que hi hauria d’haver és una disculpa“, ha dit.

El secretari general de Junts ha dirigit les crítiques contra l’actual secretària general d’ERC, Marta Rovira, perquè arran del procés intern del partit republicà és qui té també les funcions de presidenta. Així, Turull ha considerat que Rovira, com a responsable màxima actual d’ERC, hauria de donar explicacions i s’hauria de disculpar. “Ens han passat moltes coses que ara veiem d’on van sortir”, ha dit Turull posant d’exemples els cartells que relacionaven Carles Puigdemont i la corrupció o el cartell en què apareixia Xavier Trias i Jaume Collboni fent-se un petó a la boca.

En aquest sentit, ha alertat que aquesta manera de funcionar “enverina molt” la conversa independentista. “Quan un es dedica a ser amorós i comprensiu amb el PSOE i a tenir una estructura B contra una formació independentista, això no genera el millor ambient”, ha reblat.

Et pot interessar  Rull acusa el Suprem d’incomplir “de manera deliberada” la llei d’amnistia

El secretari general de Junts ha dit que han estat respectuosos amb el procés intern d’ERC però que ara ja ha passat “suficient temps”. També ha negat que tots els partits tinguin una estructura B: “A Junts no funciona d’aquesta manera. Nosaltres anem de cara”, ha assegurat.

Pel que fa als pressupostos de l’Estat, ha avisat que els socialistes han creat un context que fa “molt complicada” la negociació i els ha instat a complir primer amb els compromisos.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut