Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Turull, contundent contra Illa: l’acusa de “fer servir els arguments de Feijóó” en les negociacions de la Mesa i la investidura

Posa com a exemple d'"embolicar les coses" el pacte entre el PSC i el PP a l'Ajuntament de Barcelona per tal d'impedir l'alcaldia de Xavier Trias

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, no ha dubtat a l’hora de carregar contra les darreres declaracions del candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa. Aquest matí, Illa ha reclamat “respecte” pels resultats electorals del 12-M, a la vegada que ha continuat menyspreant i deslegitimant la candidatura de Carles Puigdemont a la presidència. Turull, contundent, ha acusat Salvador Illa de “fer servir els arguments de Feijóo contra Sánchez”.

Publicitat

El dirigent de Junts s’ha expressat així a través de Twitter, on a banda d’acusar Illa de copiar els arguments que Feijóo ha utilitzat contra Sánchez i la seva investidura, ha posat com a exemple d'”embolicar les coses” el pacte entre el PSC i el PP a l’Ajuntament de Barcelona per tal d’impedir l’alcaldia de Xavier Trias. “Embolicar les coses és fer campanya dient que s’ha d’aturar la dreta i després pactar, votar i manifestar-se amb ella”, ha reblat Turull.

Et pot interessar  Trias diu que no hagués fet la F1 ni la desfilada al Parc Güell: "No és necessari ficar el dit a l'ull a la gent"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut