Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024
Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024

Turull carrega contra Aguirre, el jutge del ‘cas Volhov’: “Només volen venjança sense cap mena d’escrúpols ni vergonya”

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha lamentat que el jutge Joaquín Aguirre “només vulgui venjança sense cap mena d’escrúpols ni vergonya”. D’aquesta manera ha reaccionat a través del seu compte a la xarxa X al fet que el magistrat hagi obert una peça separada per traïció, un delicte que no està inclòs a l’amnistia, i malversació en el marc del ‘cas Volhov’. Es tracta, segons Turull, d’una causa inexistent i una “fantasia inventada”. Però ha afegit que “qualsevol cosa val per perseguir independentistes”.

Publicitat

El jutge Aguirre investiga l’expresident de la Generalitat Artur Mas, excàrrecs de CDC com Elsa Artadi i Víctor Terradellas, el cap de l’oficina de Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, i el periodista Carles Porta, entre altres. A més, demana a la instància judicial superior investigar l’expresident Puigdemont i el diputat Francesc de Dalmases, que són aforats.

Et pot interessar  La Fiscalia xifra en vuit els procediments que es podran beneficiar de la llei d'amnistia a la demarcació de Tarragona
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut