Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Treballadors de l’hospital d’Ayuso diuen que és “un desastre”

|

- Publicitat -

El radiant hospital Isabel Zendal, que va manar construir Ayuso, invertint milions d’euros, ha resultat ser un fracàs en gairebé tots els aspectes. De fet, molts dels seus treballadors, alguns d’ells enviats sota amenaces de deixar-los sense feina, han declarat anònimament a La Ser alguns dels aspectes que destrossen la imatge d’aquest hospital.

Publicitat

“Falten protocols, procediments, coneixements, organització per la qualitat assistencial”, ha dit una infermera. “Sempre falta material”.

Un altre aspecte molt criticat han estat els banys: Els informadors asseguren que només n’hi ha dos, amb dos vàters cadascun, per 48 pacients. Fins i tot s’han trobat amb demandes d’algun pacient que demana una nova bata perquè durant quatre dies té la mateixa.

Però el més greu passa pel tipus de personal contractat: gent amb molt poc recorregut, que fa bé la seva feina, però que s’hi van incorporar mentre encara estaven fent pràctiques, i que no han estat acompanyats d’un expert que els assessori durant els primers mesos de feina. Tot plegat, un gran desastre que fa que ningú vulgui anar a petar a aquest hospital.

Et pot interessar  Collboni i Almeida es reuneixen per a exhibir "normalitat institucional" i reclamar més competències i finançament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut