Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Torra carrega durament contra els comuns: “Mai tan pocs havien decebut a tants en tan poc temps”

|

- Publicitat -

El president del Govern, Quim Torra, ha carregat aquest dijous al ple del Parlament contra l’actuació dels comuns durant la crisi del coronavirus, i ho ha fet parafrassejant Winston Churchill: “Mai tan pocs havien decebut a tants com vostès en tan poc temps”, ha dit a la líder de CatECP a la Cambra Catalana, Jéssica Albiach.

Publicitat

Torra ha recordat que, al ple de l’abril, va demanar a Albiach ajuda per defensar les mesures proposades pel Govern davant l’Executiu central: “I en canvi hem tingut dues pròrrogues de l’estat d’alarma amb Cs. Si em permet, potser si hem de seguir per aquí, els demanaria que no ens ajudessin més”.

Albiach ha replicat que l’estat d’alarma s’ha prorrogat amb Cs però també amb l’abstenció de Bildu, i ha avisat a Torra que la seva aposta per suspendre impostos representa un atac a la classe treballadora, cosa que el president ha rebutjat: “De cap manera”, perquè amb aquesta suspensió pretenen evitar la destrucció de llocs de treball, entre altres objectius.

Et pot interessar  Albiach diu que ara "els números no donen" però insisteix que no hi ha alternativa a un govern de PSC, ERC i Comuns
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut