Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Tolo Moya vol anar a la via judicial per defensar-se del cas dels cartells: “No confio en la investigació interna d’ERC”

Reitera que no li constava pas que existís una estructura B al partit, quan va entrar a treballar-hi el 2021, com a "amic" precisament de Rovira

|

- Publicitat -

Tolo Moya vol anar a la via judicial per defensar-se del cas dels cartells contra els Maragall. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l’exdirector de comunicació d’ERC ha argumentat: “La via judicial és la manera, ja no confio en això intern que estan fent, que no li vull dir ni investigació”. Moya creu que els “responsables de la campanya B han enganyat” a Ernest Maragall. Així mateix, ha explicat que els últims dies ha aportat “noves proves” a la Comissió de Garanties d’ERC. Vol reforçar així la seva “innocència” i que se l’ha assenyalat com a “cap de turc”. Moya també ha insistit que la pugna interna del partit, així com les discrepàncies entre Oriol Junqueras i Marta Rovira, no tenen “res a veure” amb la “campanya B”.

Publicitat

Moya ha reiterat que no li constava pas que existís una estructura B al partit, quan va entrar a treballar-hi el 2021, com a “amic” precisament de Rovira: “A mi no m’expliquen tot el que es fa”, ha explicat l’exdirector de comunicació d’Esquerra, que ha assegurat que aquesta estructura funcionava “de manera autònoma”.

A més, Moya s’ha tornat a defensar afirmant que ell no verificava “res” de les factures vinculades a aquesta “campanya “B, i que tampoc tenia el “poder” de pagar ni de decidir quantitats. De fet, s’autodefineix com un “cap de turc” que els “responsables” d’aquestes campanyes han triat per evitar que se sàpiga “realment el que hi havia”.

En aquesta línia, Moya ha opinat que a Ernest Maragall “se l’ha enganyat i mentit”, per fer-lo creure que qui hi havia al darrere de cas dels cartells era ell, aleshores director de comunicació d’ERC. Pel que fa a la investigació interna del partit, Moya ha aportat noves proves els últims dies per justificar la seva “innocència”.

Et pot interessar  Més d'un terç dels consellers nacionals d'ERC reclamen un avançament del congrés

Continua militant al partit amb l’objectiu que se “segueixi investigant fins al final”, si bé ha reconegut que “desconfia” de la investiació interna: “La via judicial és la manera”, ha conclòs.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut