Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024
Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024

Tolo Moya carrega contra Sabrià i Rovira en la seva primera entrevista després de l’escàndol dels cartells

Assegura que van posar-li les culpes perquè va negar-se a assumir la responsabilitat i apunta a "la B", l'organització paral·lela d'ERC

|

- Publicitat -

L’exdirector de comunicació d’ERC, Tolo Moya, ha concedit la seva primera entrevista després que fos destituït del càrrec arran de l’escàndol dels cartells que demanaven fer fora els germans Maragall i “l’Alzheimer” de la ciutat de Barcelona.  Ho ha fet al diari menorquí ‘Menorca – Es Diari’, d’on és ell, i des d’allà ha carregat durament contra Sergi Sabrià, la secretària general Marta Rovira i fins i tot contra el mateix Ernest Maragall. 

Publicitat

Moya desmenteix una vegada més ser el responsable dels cartells contra els germans Maragall, tal com apunta l’informe intern que ERC i, de fet, acusa tant el partit com Maragall i Rovira de mentir sobre ell. Segons Moya, quan la formació va tenir constància a nivell intern que la polèmica acció va sortir del mateix partit, es va decidir que seria Moya el responsable de l’acció i fer així de tallafocs, perquè el cas “apuntava molt alt”, en concret, a Sabrià, que en aquell moment era viceconseller del Govern.

L’excap de comunicació d’ERC insisteix que els cartells van ser fruit d’una “acció lliure de la ‘B’, que ningú del partit va validar”en referència a la suposada organització paral·lela integrada per joves militants del partit que du a terme campanyes més revulsives. En aquesta línia, Moya ha dit estar “seguríssim” que “no ho sabien ni Sabrià, ni Oriol Duran, ni ningú, el grup funcionava de manera autònoma”.

Tanmateix, ha afegit que tots ells el “volien utilitzar”: “Van dir que m’ho menjaria jo, però que continuaria treballant, que no em preocupés, però no soc polític, no accepto aquestes coses. Vaig dir que no, i han anat contra mi“. Així, reitera que a l’hora de buscar un responsable van escollir-lo a ell per tal de salvar-li la imatge a Sergi Sabrià. “El meu cessament és una mesura desesperada per a silenciar-me, no tenen proves contra mi”, ha conclòs.

Et pot interessar  Junts, ERC, Òmnium i ANC es reuneixen a Waterloo per abordar el retorn dels exiliats i les resolucions sobre l'amnistia
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut