Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

The Economist destrossa la democràcia espanyola i la titlla de “defectuosa”

|

- Publicitat -

Espanya ha perdut la categoria de “democràcia plena” a l’índex de qualitat democràtica que anualment elabora el prestigiós diari The Economist. Tal com ha informat La Vanguardia en la seva portada d’aquest dijous, l’estat espanyol ha passat a ser ara una “democràcia defectuosa”, degut principalment al bloqueig del Consell General del Poder Judicial, que no hi ha manera que es renovi, i que “compromet la independència judicial”. Aquesta publicació britànica que calcula l’índex de qualitat democràtica ja havia advertit Espanya que podria perdre puntuació i baixar de categoria pels termes de justícia, també com era d’esperar pel conflicte polític que té amb Catalunya, i que segons les declaracions recents del Gobierno, tampoc tenen ganes d’arreglar-lo allargant cada cop més la reunió de la taula de diàleg.

Publicitat

L’independentisme ha reaccionat a aquesta notícia omplint la xarxa de piulades evidenciant amb humor que Espanya mai ha estat una democràcia plena.


 

Et pot interessar  Els pelotaris bascs rebutgen jugar amb la selecció espanyola o francesa: "No ens sentim ni espanyols, ni francesos. La nostra és la d'Euskal Herria!"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut