Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024
Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024

El SEGCAT, sobre l’operatiu ‘Gàbia’: “Un altre Dia Negre en la història de la policia de la Generalitat”

|

- Publicitat -

El Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya, el SEGCAT, no s’ha quedat de braços plegats davant la lamentable i desproporcionada actuació dels Mossos d’Esquadra per a localitzar i detenir Carles Puigdemont en el seu retorn a Catalunya per a acudir al Parlament com el diputat electe que és. El sindicat, que ja va mostrar-se crític amb l’acord assolit entre ERC i el PSC per a la investidura d’Illa, ha criticat a través de les xarxes l’activació de l’operatiu ‘Gàbia’, el mateix que la policia catalana va engegar per a atrapar els terroristes de l’atemptat del 17-A, tot qualificant-ho de “vergonyós” i de “dia negre per a la història de la policia de la Generalitat”.

Publicitat

El sindicat no només ha criticat l’actuació dels Mossos per a detenir Puigdemont, sinó també les càrregues policials que s’han dut a terme a l’entrada del parc de la Ciutadella, quan un grup reduït de manifestants ha trencat el cordó policial i ha accedit uns pocs metres dins el recinte. La policia ha respost carregant contra els manifestants amb les porres i el gas pebre, actuació que ha provocat una vintena de ferits que han hagut de ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

“Estem atents a tot el que està passant avui a Catalunya! Vergonyós veure les càrregues i l’operació ‘Gàbia’! Un altre dia negre en la història de la policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. El Molt Honorable President Carles Puigdemont no és un terrorista, és un diputat electe del Parlament de Catalunya” ha reblat el SEGCAT a través de Twitter.

Et pot interessar  El SAP-Fepol reclama autocrítica sobre la no-detenció de Puigdemont i espera que Parlón no faci una “cacera de bruixes”
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut