Edició 2254

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2254

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Sàmper considera “injusta” la situació de Puigdemont i Puig al Parlament: “Haurien d’estar asseguts a cada sessió”

El conseller titlla d'"aberració" que els jutges no apliquin la llei d'amnistia

|

- Publicitat -

El conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, ha dit que “és una injustícia que ningú entén” que l’expresident Carles Puigdemont i l’exconseller Lluís Puig no puguin assistir als plens del Parlament perquè la llei d’amnistia no s’ha aplicat. “Aquests dos diputats haurien d’estar asseguts al plenari en cada sessió de plens. És una total aberració i irregularitat que la llei d’amnistia no s’hagi aplicat”, ha dit després de ser preguntat pel diputat de Junts Joan Canadell a la comissió d’Economia i Treball.

Publicitat

Segons el conseller de l’Executiu socialista, que anteriorment havia exercit de titular d’Interior com a membre de Junts, “els jutges no són ningú per reinterpretar una llei” aprovada pel Congrés dels Diputats.

En un pla més personal, el conseller d’Empresa i Treball ha recordat que fins el 12 d’agost va exercir d’advocat de Puig, una persona de qui ha dit que “s’estima molt”. A Puigdemont s’hi ha referit com algú que “ha sigut molt amic” seu tot i que “ara ja no tant”.

Prèviament, Canadell li havia preguntat si li preocupava la “inseguretat jurídica” que provoca que “els jutges no compleixin la llei”.

Et pot interessar  Illa s’oblida del país en el seu discurs de l’11S
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut