Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

S’allunya la candidatura dels Jocs Olímpics espanyols del 2030

|

- Publicitat -

La trobada entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president d’Aragó, Javier Lambán, ha quedat anul·lada. Els dos caps dels executius s’havien de trobar demà a Balaguer, però finalment Lambán, qui sap si per ordres de partit, ha cancel·lat la reunió.

Publicitat

En aquesta trobada havien de reunir-se bilateralment per debatre sobre diferents assumptes. Els fons Next Generation, el futur del sector agroalimentari o l’industrial, o bé la sortida de la pandèmia eren alguns dels temes sobre la taula per a la reunió.

No obstant això, un dels que segurament hauria tingut més importància és la candidatura dels Jocs d’Hivern. Els dos executius van mostrar les seves divergències. Catalunya no volia compartir els JJOO, mentre que Aragó, de la mà del Comitè Olímpic Espanyol, assegurava que només podrien presentar la candidatura si anaven “en peu d’igualtat entre territoris”.

El president Pere Aragonès mantindrà l’agenda prevista a la comarca de la Noguera i atendrà als mitjans a Castelló de Farfanya.

Et pot interessar  El Govern, sobre el creixement de l'economia catalana: "El concepte de dècada perduda mereix anar a l'oblit"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut