Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

S’allarguen les restriccions pel risc d’incendi a Catalunya: “Aquest diumenge és especialment delicat”

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha insistit que tot apunta que les restriccions davant del risc d’incendi s’allargaran més enllà d’aquest dimarts, dia que finalitzen les actuals. Ho ha manifestat a una entrevista a RAC1 aquest dilluns que hi haurà una nova reunió per decidir-ho i ha afegit que potser no a les mateixes zones o potser no totes, però “continuaran”.

Publicitat

El conseller ha expressat la seva preocupació per la “persistència” de l’onada de calor i ha alertat que aquest diumenge és “especialment delicat” per les altes temperatures previstes. Entre d’altres, s’ha restringit l’accés a nou massissos i parcs naturals i s’han suspès activitats d’educació en el lleure com acampades en alguns municipis.

Ara per ara no hi ha cap incendi actiu a Catalunya tot i que se n’han anat declarant, però s’ha aconseguit una resposta ràpida, ha valorat Elena. Per això, ha fet una crida a seguir “molt amatents” davant la situació extrema que viu el país.

Et pot interessar  Elena, sobre la fugida de Puigdemont i la humiliació als Mossos: "Ningú estava preparat pel seu comportament"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut