Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Sala-i-Martin esclata contra la hipocresia dels comuns i la Copa Amèrica: “Còmplices d’estafa o curts de gambals: què sou?”

La regidora Janet Sanz es victimitza denunciant que se'ls va "enganyar" i que la competició és "una estafa a la ciutadania"

|

- Publicitat -

L’economista Xavier Sala-i-Martin ha esclatat a través de les xarxes contra la hipocresia del grup municipal dels Comuns arran de les seves crítiques a la celebració de la Copa Amèrica a Barcelona, tot i que aquesta va acordar-se durant el seu mandat a l’Ajuntament de Barcelona. ‘La Directa’ va revelar que els organitzadors de la Copa Amèrica van falsejar les xifres d’audiència i de visitants, així com dels beneficis que hi hauria per a Barcelona, per tal d’obtenir subvencions públiques, unes xifres falses que tant l’Ajuntament com la Generalitat van donar per bones. Arran d’aquest escàndol, els Comuns han denunciat haver estat enganyats en el moment de tractar amb els organitzadors, mentre advoquen per no repetir aquest tipus d’esdeveniments.

Publicitat

La regidora i actual cap de files dels Comuns a Barcelona, Janet Sanz, ha abordat aquest canvi de postura pel que fa a l’opinió que el partit tenia respecte a la Copa Amèrica en una entrevista a la Cadena Ser. Així, Sanz ha carregat contra l’esdeveniment nàutic, tot criticant que “s’han falsejat xifres” i denunciant que “és una estafa per a la ciutadania”. Així mateix, també ha criticat l’alcalde, Jaume Collboni, i el seu viratge cap a les polítiques de dretes. 

Les crítiques dels Comuns a la Copa Amèrica han despertat la indignació de la ciutadania, que els retreu la hipocresia. Una de les veus que més crítica s’ha mostrat contra els Comuns és la de Xavier Sala-i-Martin, que no ha pogut estar-se de picar el crostó de la regidora.

“La copa Amèrica es va atorgar a Barcelona quan l’alcaldessa era Colau i la “súper-tinent-d’alcaldessa eres tu, Janet Sanz: Si sabíeu que era una estafa, per què la vau a portar? I si no ho sabíeu, com us vau deixar enganyar? Còmplices d’estafa o curts de gambals: què sou?” ha reblat l’economista a través de Twitter.

Et pot interessar  Cadena humana contra la Copa Amèrica a la platja del Somorrostro: "Recuperem el litoral"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut