Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024
Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024

Rull es reuneix aquest dijous amb Aragonès i amb Puigdemont

|

- Publicitat -

El president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, mantindrà una reunió amb el president a l’exili, Carles Puigdemont, aquest mateix dijous a Bèlgica. Així ho ha confirmat el diputat de Junts aquest matí, després de mantenir la primera trobada institucional amb el president en funcions de la Generalitat, Pere Aragonès. La intenció de Rull, a banda de reunir-se amb Puigdemont, és la d’iniciar una ronda de trobades amb tots els diputats exiliats arran de la persecució judicial de l’Estat espanyol.

Publicitat

La trobada entre Rull i Puigdemont d’aquest dijous anirà seguida d’una reunió entre el president de la cambra catalana amb el diputat d’ERC Ruben Wagensberg, exiliat a Suïssa des de fa dos mesos; aquesta reunió tindrà lloc el divendres. Finalment, Rull es reunirà diumenge amb l’exconseller de Junts Lluís Puig a Prats de Molló (Catalunya del Nord). Rull també es reunirà amb els delegats del Govern davant la Unió Europea i a Suïssa, Ignasi Centelles i Gabriel Boichat.

Et pot interessar  Rull diu que Puigdemont i Illa tenen les mateixes possibilitats d'arribar a una investidura: "Els dos exploren majories"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut