Edició 2286

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 28 de octubre del 2024
Edició 2286

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 28 de octubre del 2024

Rull atribueix a Illa una “anestèsia nacional amable” que desactiva la “força” de Catalunya

El president del Parlament diu que Junts no vol ser la "peça exclusiva" de l'independentisme sinó liderar-lo

|

- Publicitat -

El president del Parlament, Josep Rull, ha atribuït al president de la Generalitat, Salvador Illa, una “anestèsia nacional amable” que, segons ha afegit, “desactiva el país en la seva força”. “Això és el que volem recuperar, un país que pensi en gran. Sense aquesta ànima és difícil anar a totes”, ha dit en una entrevista a Ràdio Estel.

Publicitat

Aquest dilluns, Illa ha citat el president Rull i els líders dels grups parlamentaris al Palau de la Generalitat en el marc d’una primera ronda de contactes. D’altra banda, Rull ha defensat l’aposta de Junts per “recosir” l’independentisme, un dels objectius que s’ha fixat en el congrés celebrat aquest cap de setmana. “Junts no vol ser la peça exclusiva sinó exercir lideratge per refer complicitats”, ha dit.

Preguntat per la immigració, Rull ha negat que a la seva formació política hi hagi expressions que s’apropin a postulats restrictius. Segons el president del Parlament, Junts reclama competències en aquesta matèria per poder gestionar-la “molt millor”.

Et pot interessar  Puigdemont recorda a Illa que el seu deure és governar també pels 2,3 milions de votants de l'1-O
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut