Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de juliol del 2024
Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de juliol del 2024

Rufián qualifica de “maquillatge” la reforma de la ‘llei mordassa’ pactada entre el PSOE i Sumar

Lamenta que el PSOE i Sumar hagin ignorat les peticions dels socis de govern de prohibir les pilotes de goma i posar fi a les devolucions en calent

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha titllat de “maquillatge” la reforma de la ‘llei mordassa’ pactada entre el PSOE i Sumar, la qual es limita a la modificació d’un dels articles de la polèmica norma, concretament el referent als delictes d’injúries contra la Corona espanyola. Així, el republicà ha lamentat que, “segurament”, la llei mordassa “no es derogarà completament aquesta legislatura”.

Publicitat

El dirigent republicà ha apuntat abans d’entrar al ple que, des d’ERC, han estat estudiant les reformes anunciades per Pedro Sánchez i Yolanda Díaz, motiu pel qual ho ha titllat de “maquillatge”. Els socis de govern i els mateixos que van permetre la investidura de Sánchez ja reclamaven la passada legislatura que la reforma de la llei mordassa havia d’incloure la prohibició de les pilotes de goma i la fi de les devolucions en calent.

Tanmateix, aquestes peticions, que van fer descarrilar la reforma l’anterior legislatura, han estat novament ignorades pel PSOE i Sumar, que s’han limitat a eliminar els delictes d’injúries i contra la Corona i a modificar els delictes d’honor.

Et pot interessar  Rufián demana "respecte" pels menors no acompanyats i retreu que "no són paquets d'Amazon"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut