Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Rufián demana “respecte” pels menors no acompanyats i retreu que “no són paquets d’Amazon”

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha demanat aquest dijous “respecte” pels menors immigrants no acompanyats que són objecte de controvèrsia pel repartiment entre comunitats autònomes que planteja el govern espanyol. En declaracions als lleons del Congrés dels Diputats, Rufián ha demanat que “es deixi de parlar dels nens i nenes que arriben a aquest país a vegades en condicions infrahumanes com si fossin paquets d’Amazon, que no ho són”. “Mereixen un respecte, una dignitat, i és de primer d’humanitat”.

Publicitat

Pel que fa a l’amenaça de Vox de trencar els acords de govern autonòmics amb el PP Rufián ha destacat el fet que al final sigui la ultradreta qui trenqui amb el partit de Feijóo, i no a l’inrevés. “Crec que el que ha passat a França és un exemple d’una dreta que no imita la seva ultradreta, mentre que aquí tenim una dreta que imita Vox, una desgràcia per a aquest país que passa perquè Espanya és l’únic país on va guanyar el feixisme fa molts anys”.

Et pot interessar  El Govern nega tenir "res a veure" amb els cartells contra Maragall i confia que ERC en castigui els responsables
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut