Edició 2263

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 05 de octubre del 2024
Edició 2263

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 05 de octubre del 2024

Rufián celebra l’amnistia com “la primera derrota del règim del 78” i situa el referèndum com a proper objectiu

El diputat republicà lamenta que l'amnistia "arriba tard" perquè "ningú es mereixia ni un minut de repressió, presó o persecució"

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha intervingut amb contundència aquest dijous durant el debat final sobre la llei d’amnistia. Des del faristol, Rufián, a qui acompanyen dirigents d’ERC com ara Oriol Junqueras o Carme Forcadell des de la tribuna de convidats, ha celebrat que l’amnistia suposa “la primera derrota del règim del 78” i ha situat el referèndum com a pròxim objectiu que s’ha de marcar l’independentisme.

Publicitat

Rufián assegura que aquest dijous “és un dia històric”, precisament perquè s’ha guanyat la batalla de l’amnistia al “règim del 78”, però també “d’agraïment més enllà de les nostres sigles“. Així, el diputat republicà ha volgut donar les gràcies des del faristol a gent com a Joan Tardà, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Carme Forcadell, entre d’altres, a més de totes les persones que han lluitat pel procés i l’amnistia.

El portaveu d’ERC també s’ha dirigit als “demòcrates espanyols”, instant-los a estar atents a la resposta que el “partit judicial” doni a la norma que es votarà aquest migdia al congrés. “L”a por ellos’ era en realitat un ‘a por todos'”, ha reblat.

Rufián ha aprofitat per treure pit de la feina que ERC ha estat fent els darrers anys al Congrés, tot subratllant que la formació ha estat “molt sola” defensat l’amnistia. En aquesta línia, ha lamentat que l’amnistia “arriba tard” perquè “ningú es mereixia ni un minut de repressió, presó o persecució”. Amb tot, el diputat republicà ha conclòs que “ERC mai deixarà de fer política i dir la veritat“.

Et pot interessar  Elisenda Paluzie denuncia haver estat víctima de "la B": "Van crear un compte específic per a difamar-me"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut