Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Rovira nega cap “estructura paral·lela” a ERC i diu que depuraran responsabilitats pels cartells dels germans Maragall

La dirigent republicana assegura que "no pot tornar a passar"

|

- Publicitat -

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha assegurat aquest dilluns que “no hi ha estructures paral·leles” al seu partit i que totes les campanyes d’activisme que surten de la formació “es fan des del departament de comunicació”. Ho ha dit en roda de premsa després d’una investigació del diari ‘Ara’ sobre l’origen dels cartells amb el lema ‘Fora l’Alzheimer de Barcelona’ que van aparèixer en la precampanya de les eleccions municipals del 2023 amb imatges de l’exconseller Ernest Maragall i del seu germà, l’expresident de la Generalitat Pasqual Maragall. Segons el rotatiu, la campanya havia sortit d’una estructura paral·lela a la direcció que Rovira ha garantit que “ERC no té”.

Publicitat

La dirigent del partit ha considerat “un error garrafal, lamentable, vergonyant, que no pot tornar a passar” que els cartells sortissin des de dins d’ERC i ha defensat que s’esclareixin els fets i es depurin les responsabilitats pertinents. “En la depuració de responsabilitats és on estem instal·lats ara mateix”, ha defensat després que la formació hagi expedientat un militant de l’Anoia a qui es responsabilitza de la col·locació directa dels cartells; l’exdirector de comunicació Tolo Moya; l’exvicesecretari de comunicació d’ERC Marc Colomer, i l’exportaveu i exviceconseller del Govern Sergi Sabrià.

No volem ser definits per les persones que van cometre aquest error ni per l’error concret”, ha afirmat Rovira, que ha reclamat “exigència ètica en totes les campanyes d’activisme que fa ERC”. Alhora, ha defensat que des del departament de comunicació dels republicans s’encarreguin “determinats productes de comunicació” a proveïdors. “Som un partit molt modest i no podem assumir tota la feinada que s’ha de fer de campanyes de comunicació política”, ha avisat.

Et pot interessar  Escàndol: ERC hauria pagat 50.000 euros per silenciar els joves dels cartells contra els Maragall
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut