Edició 2269

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 11 de octubre del 2024
Edició 2269

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 11 de octubre del 2024

Romero celebra l’aval d’ERC i els Comuns al nou finançament

La consellera d’Economia destaca que el debat de política general ha reforçat la majoria d’investidura

|

- Publicitat -

La consellera d’Economia, Alícia Romero, ha fet aquest divendres una valoració “molt positiva” del debat de política general celebrat aquesta setmana al Parlament que ha servit per “reforçar la majoria d’investidura” aprovant el model de finançament singular amb els vots a favor d’ERC i el comuns. “Estem satisfets perquè hem refrendat entre tots que aquest és el camí a seguir per aconseguir més recursos per a Catalunya”, ha afegit des de Vilanova i la Geltrú, on s’ha reunit amb l’alcalde del municipi i diferents agents econòmics. La consellera, que ha agraït “el respecte i el contrast d’opinions” durant el debat, també ha posat en valor que s’aprovessin totes les propostes de resolució del grup del Govern.

Publicitat

La consellera d’Economia ha visitat aquest divendres Vilanova i la Geltrú on ha visitat el consistori i l’IMET, l’Institut Municipal d’Educació i Treball, on ha mantingut una trobada amb representants sindicals i agents econòmics acompanyada de l’alcalde del municipi, Juan Luis Ruiz.

En declaracions posteriors als mitjans de comunicació, Alícia Romero assegura que el debat de política general ha servit per contrastar les opinions i visions dels diferents grups de la cambra i per avalar la majoria de projectes i mesures que vol tirar endavant el Govern els pròxims anys, entre ells el nou model de finançament singular.

Alts càrrecs

Preguntada sobre el manteniment d’alts càrrecs d’ERC al Govern, la consellera d’Economia ha dit que ella no ha participat en cap negociació sobre aquesta qüestió i ha reiterat que l’executiu tria els seus alts càrrecs, directors generals i responsables d’empreses públiques per la seva vàlua professional i experiència. En el cas del deu departament, ha afegit que si s’ha mantingut algun càrrec de l’anterior Govern és perquè la seva trajectòria professional i les seves capacitats el feien adient sense fixar-se “de quin partit eren”.

Et pot interessar  Illa aposta per deixar enrere la "confrontació erma" i aprofitar la col·laboració amb el govern espanyol
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut