Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

Rodalies preveu alteracions aquest dilluns a l’R1, l’R4, l’R3 i l’R7

|

- Publicitat -

La incidència a Rodalies que ha tingut lloc la matinada d’aquest diumenge, coincidint amb la jornada electoral, i que és una de les més greus de la seva història, s’allargarà en el temps. Segons ha informat Renfe, l’operadora preveu alteracions de cara dilluns en el servei de l’R1/RG1, l’R3, l’R4 i l’R7, segons el pla de transport pactat aquest diumenge amb el Govern, l’Ajuntament i Adif arran de les incidències provocades pel robatori de coure. Segons les previsions de Renfe, circularan “sense afectacions” l’R2, l’R8, l’R11 i els regionals del sud.

Publicitat

Els trens de l’R1 només circularan fins a Badalona, on es derivaran els viatgers al metro. A l’R4 Nord, els trens acabaran a Fabra i Puig, i des de Manresa només en circularan un terç dels habituals en hora punta i un 75% la resta del dia, amb els viatgers encoratjats a agafar FGC a Manresa, Terrassa i Sabadell, i l’R2 a Montcada.

L’R4 Sud circularà fins a l’Hospitalet de Llobregat. A l’R3, el servei serà entre Puigcerdà i Montcada Ripollet, amb dos trens per hora i sentit i busos fins a Sagrera Meridiana. A l’R7, els viatgers hauran d’agafar l’R4 fins a Cerdanyola i des d’allà bus a la UAB.

Com ja ha passat aquest diumenge, estaran sense servei les estacions de Plaça Catalunya i Arc de Triomf. El dispositiu de transport alternatiu preveu 22 busos per connectar Montcada Ripollet amb Sagrera Meridiana.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut