Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Puigdemont i Aragonès es reuniran aquest divendres a Brussel·les

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà aquest divendres amb l’expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont, a Bèlgica. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d’aquest dimarts a Palau, posterior al Consell Executiu. Segons Plaja, Aragonès i Puigdemont abordaran l’inici de la legislatura i els “reptes” del nou Govern. Es tracta de la primera reunió oficial d’Aragonès amb Puigdemont, des que el dirigent d’ERC és president de la Generalitat. Tot i que s’han de tancar els serrells logístics de la trobada, segurament se celebrarà cap al migdia.

Publicitat

Cs i PPC, la setmana que ve

D’altra banda, Plaja també ha anunciat que Aragonès es reunirà dimecres que ve amb els presidents dels grups parlamentaris de Cs i PPC, per separat. Les trobades formen part de la ronda del president de la Generalitat amb els líders de les formacions, que va començar ahir amb Junts, i ha continuat avui amb la CUP-NCG, PSC-Units i comuns.

Un cop Aragonès hagi enllestit les reunions amb tots els grups -excepte Vox-, el cap del Govern es reunirà amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Et pot interessar  Rull es reuneix aquest dijous amb Aragonès i amb Puigdemont
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut