Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Puigdemont colla el govern espanyol: li recorda que només “avançaran” si compleix amb el traspàs “integral” d’immigració

Alerta el PSOE que s'equivoca" si pretén "empaquetar els incompliments acumulats per resoldre'ls a favor seu en una negociació pressupostària"

|

- Publicitat -

El president a l’exili i líder de Junts, Carles Puigdemont, ha avisat el govern espanyol que “només avançarem si Catalunya rep la delegació integral de les competències en immigració, que és el que vam acordar“. Amb aquesta contundència s’ha expressat Puigdemont a les xarxes socials just després que el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, hagi assegurat que l’Estat no traspassarà a la Generalitat les competències de control de fluxos migratoris, i que ‘El Periódico’ hagi informat que els dos partits avancen en l’elaboració d’una proposició de llei conjunta per a les transferències.

Publicitat

“Si algú pensa que deixant passar el temps ens avindrem a una solució a mitges -a l’estil del finançament- va ben confós” ha reblat Puigdemont. De la mateixa manera, a les portes de la negociació dels pressupostos de l’Estat, ha afegit: “Si algú tenia planificat empaquetar els incompliments acumulats per resoldre’ls a favor seu en una negociació pressupostària, també s’equivoca“.

Sobre aquesta negociació bilateral entre Junts i el PSOE, fonts de la direcció de Junts consultades per l’ACN assenyalen que estan treballant-hi “amb molt rigor” i que, quan hi hagi novetats, les comunicaran. El líder de Junts, que retreu les “filtracions interessades” dels socialistes, conclou: “Els hem avisat cada vegada, i no sembla que escoltin. O pitjor: sembla que se’ls en refot. En tot cas, aviat en traurem l’entrellat”.

Et pot interessar  Page reclama el text de l'acord per "verificar" que el que diu ERC no ho avala el PSOE: "És més egoista que socialista"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut