Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Puigdemont anuncia des de París que denunciarà l’estat espanyol per espionatge polític

|

- Publicitat -

Explicàvem a La República que el MHP a l’exili, Carles Puigdemont s’ha reunit amb una desena de diputats de l’Assemblea Nacional Francesa i ara hi afegim que, a la sortida de l’acte i en declaracions als mitjans que l’esperaven, Puigdemont ha anunciat que denunciarà l’estat espanyol pel presumpte espionatge polític contra ell i el seu entorn a través del programa informàtic Pegasus.

Publicitat

El president ho ha dit a les portes de l’Assemblea Nacional francesa un cop s’ha entrevistat amb diputats dels partits Ecologistes, França Insubmisa i Llibertat i Territoris. Carles Puigdemont ha assegurat en declaracions als mitjans que tenen “proves” de l’espionatge, i ha atribuït la vinculació amb Moscou que s’atribueix al seu entorn a una campanya espanyola per “atacar la reputació dels dissidents polítics”.

L’expresident de la Generalitat ha assistit prèviament al passi d’un documental quebequès sobre l’1-O, ‘Amb un somriure, la revolució’ i aquest dissabte mateix es desplaça a Prats de Molló per rebre la Medalla Carrasco i Formiguera en un acte que tindrà lloc a la Casa Macià.

Et pot interessar  Puigdemont lamenta els violents fets de Girona: "No es pot tornar a repetir"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut