Edició 2224

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 28 de agost del 2024
Edició 2224

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 28 de agost del 2024

Podemos reafirma les sospites que el PSOE va enganyar ERC amb el finançament

Belarra diu que el PSOE "incomplirà les seves promeses" i que "ha donat gat per llebre per intentar aconseguir la investidura del senyor Illa"

|

- Publicitat -

Cada vegada hi ha més constància del gran engany del PSOE a ERC per tal de consolidar-se a la Generalitat de Catalunya, i fins i tot els que foren socis dels socialistes a la Moncloa, Podemos, se n’han adonat. Les declaracions de la vicepresidenta i ministra d’Economia, María Jesús Montero, en les quals negava “cap concert econòmic o nou model de finançament” continuen fent soroll i, si bé des del PSOE han reiterat que compliran l’acord, també han rebutjat referir-se al pacte com a “concert econòmic”. En aquest context, la secretària general de Podemos, Ione Belarra, no ha amagat le sseves sospites que el PSOE ha ensarronat ERC prometent un concert econòmic que mai serà realitat.

Publicitat

“El partit socialista no té cap intenció de complir el que va dir que compliria. Crec que, un cop més, incompliran les seves promeses i han donat gat per llebre per intentar aconseguir la investidura del senyor Illa, cosa que és completament inacceptable ha dit Belarra, segons ha recollit ‘El Nacional’.

Així mateix, Belarra també ha retret al PSOE els canvis d’opinió dels seus dirigents respecte a la denominació del pacte fiscal; recordem que Montero va negar que fos un concert econòmic, mentre que Borrell va assegurar que sí que ho era. “Hi ha portaveus diferents dient coses diferents” ha criticat la dirigent de Podemos, tot instant el PSOE a “decidir què ha acordat amb ERC”. 

Et pot interessar  Aragonès s'acomiada del Govern reivindicant que s'ha acordat "el salt endavant en sobirania més gran des del 77"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut