Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Poble Lliure reclama “responsabilitats” a la direcció de la CUP al·legant una trajectòria “erràtica” i “autodestructiva”

L'entitat també insta l'independentisme a "fer foc nou", "renovar els lideratges" i "afrontar el nou cicle amb una nova estratègia"

|

- Publicitat -

L’organització vinculada a la CUP Poble Lliure creu que els “mals resultats” de la formació anticapitalista el 12-M “no responen a la feina feta” durant la campanya electoral, sinó a “una trajectòria” que denuncien que els últims anys ha estat “més d’un cop erràtica o autodestructiva”. L’organització, a través d’un comunicat fet públic a les xarxwes socials, reclama que la direcció de la CUP assumeixi “responsabilitats” i que en renovi el lideratge.

Publicitat

L’organització de l’esquerra independentista sosté que “cal que la direcció assumeixi la responsabilitat que li pertoca” i que treballi per “bastir una candidatura àmplia amb voluntat de guanyar i governar”. D’altra banda, l’entitat també ha instat el conjunt de l’independentisme a “fer foc nou”, “renovar els lideratges que s’han demostrat esgotats” i “afrontar el nou cicle amb una nova estratègia realista i capaç d’interpel·lat el conjunt del poble català”.

L’organització vinculada a la CUP ha lamentat que els resultats de diumenge “dibuixen un escenari gris i incert” i ha denunciat que són “en bona part conseqüència esperable de l’aposta d’ERC per la pacificació del conflicte, la gestió de l’autonomia i un socioliberalisme inútil”.

A més de lamentar la pèrdua de la majoria independentista i la victòria del PSC “més liberal i espanyolista de les darreres dues dècades”, des de Poble Lliure han posat el focus en la irrupció d’Aliança Catalana al Parlament. “Una extrema dreta que ha estat alimentada per mitjans de comunicació espanyolista però també per opcions d’esquerres, que, volent-la fer servir d’espantall, l’han posat al centre del debat”, han criticat.

Et pot interessar  Junts, ERC, CUP, Comuns i PSC pacten una reforma del Reglament del Parlament per habilitar el vot telemàtic
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut