Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024
Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024

Pere Macias liderarà el comissionat per al traspàs de Rodalies i

El nomenament de l'enginyer i polític va acordar-se entre ERC i el PSOE en el marc de l'acord d'investidura de Pedro Sánchez

|

- Publicitat -

El Govern de Salvador Illa avança en els principals acords assolits amb ERC, entre ells l’històric traspàs de Rodalies. Aquest dimarts, el nou executiu ha ratificat l’enginyer i polític Pere Macias al capdavant del comissionat per al traspàs, tal com els republicans i els socialistes havien acordat per tal de donar continuïtat a la feina iniciada pel govern de Pere Aragonès.

Publicitat

La portaveu de l’executiu, Sílvia Paneque, en la seva primera compareixença aquest dimarts, ha assenyalat que el traspàs de Rodalies és una “línia estratègica” del nou Govern. “És una qüestió que preocupa la ciutadania. La mobilitat és un dret i una qüestió fonamental en la descarbonització de Catalunya”, ha apuntat Peneque.

L’executiu ha ratificat Macias en la primera reunió del Consell Executiu i ha “posat en valor la vàlua professional” del comissionat. “Els treballs que hi han hagut aquests últims mesos havien funcionat bé”, ha insistit la gironina.

Et pot interessar  [DARRERA HORA] La militància de base d’ERC diu si a Illa (155) amb 3397 vots (53.5%) i el no amb 2847 vots (44.8%)
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut