Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Pere Aragonès: “Tots els consellers sense excepció estan compromesos amb el Govern”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat que hi ha les “condicions” per acabar el mandat i ha recordat que és un “encàrrec de la ciutadania”. “El país està en un moment prou complex. Tenim reptes importants i el que menys convé és inestabilitat i provisionalitat. El que convé és un bon govern, que vagi prenent decisions, amb la voluntat de culminar el programa de legislatura”, ha dit en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio. Segons Aragonès, “tots els consellers sense excepció estan compromesos amb el Govern” i ha assegurat que cap d’ells li ha manifestat el contrari.

Publicitat

Preguntat per les “batalletes” a què es va referir dimarts en la roda de premsa de balanç abans de l’estiu, Aragonès ha explicat que es tractava d’una reflexió “de caràcter general”. I ha defensat que cal posar-se per sobre dels debats que omplen molts minuts als mitjans de comunicació i fils de Twitter. “A vegades es generen uns debats i les prioritats són unes altres”, ha afegit.

Pel que fa a la relació amb el president del govern espanyol, Aragonès ha explicat que hi té la “comunicació necessària” i que tenen una relació “correcta i educada”. Segons ha apuntat el president de la Generalitat, no estan en un procés de negociació per fer-se amics, sinó per trobar solucions.

“Fins que no hi hagi un referèndum en què els ciutadans puguin decidir, els interessos estaran contraposats”, ha afegit.

I és que, segons el president Aragonès, el conflicte no és que hi hagi presos i exiliats sinó que Catalunya vulgui decidir el seu futur i que l’Estat ho reprimeixi.

Et pot interessar  Aragonès agraeix el "compromís i dedicació" de Sabrià i coincideix que "ERC està per sobre dels noms propis i és el bé a preservar"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut