Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Nogueras retreu a ERC i PSC que no estiguin defensant Catalunya amb els objectius de dèficit: “On està Illa?”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha retret a ERC i PSC que els hagin deixat sols defensat els interessos de Catalunya amb els objectius de dèficit que planteja el govern espanyol. “Ens agradaria no està fent aquesta lluita sols. Pregunto al president Illa on està. El que estem fent nosaltres amb 7 vots és per defensar Catalunya i el primer que hauria d’estar al capdavant és el president de Catalunya”, ha dit a SER Catalunya. Nogueras ha recordat que fa 10 anys, tant PSC com ERC van votar al Parlament a favor d’una resolució que instava el govern espanyol a reservar per a les comunitats autònomes un terç dels objectius de dèficit. I ha afegit que Junts no fa res més que defensar el que s’ha demanat des del Parlament

Publicitat

La proposta que el govern espanyol ha retirat i que s’havia de votar el pròxim dijous, ha recordat Nogueras, suposava un sostre de despesa de 40.000 milions d’euros dels quals l’Estat se’n quedava 35.000. A més, Nogueras ha criticat que tampoc quedava especificat com es repartirien els milions entre les comunitats autònomes. En aquest sentit, ha defensat que “no es pot treballar sense rigor”.

Nogueras ha reivindicat que Junts és “l’únic partit” que no va signar un acord d’estabilitat amb Pedro Sánchez i ha insistit que el seu grup “negociarà peça a peça”. “No entenem que es qüestioni que Junts vetlli pels interessos de Catalunya i que no es qüestioni que durant 4 anys s’ha fet el contrari i no ha sortit bé. Es va fer un sí acrític a canvi de res i la situació de Catalunya ara és pitjor”, ha conclòs.

Et pot interessar  Illa recupera les relacions amb els Borbons per la Copa Amèrica
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut